default_mobilelogo

Informatie hoe BORGInsole functionele zolen dragen, gebruiksaanwijzing en voorwaarden

Enerzijds dienen BORGinsole functionele zolen terecht te komen in de juiste schoenen (volgens de specifieke activiteit gekozen), en anderzijds dienen ze maximaal gedragen te worden.

De juiste schoen:

Ik zal tijdens de maatafname en bij het afleveren van je BORGinsole functionele zolen specifiek en individueel gericht schoenadvies geven. Dit is afhankelijk van het soort sport, activiteit, beroep, leeftijd en omstandigheid…

Algemeen wordt aangenomen dat een goede schoen:

  • De juiste pasvorm heeft en zo de vorm van de voet respecteert
  • Een maximale hakhoogte van 2.5 cm bezit
  • Altijd een hielcontour heeft die stevig is
  • Nooit in het midden van de schoen mag plooien
  • Altijd ter hoogte van de voorvoet moet kunnen plooien
  • Best een uitneembare binnenzool heeft
  • Erg handig zijn ook schoenen met veters

Het dragen van achteraan open sandalen, slippers, klompen en niet stevig geveterde schoenen is contrageïndiceerd. De correctie kan niet werken en de zolen zullen abnormaal vlug verslijten en stuk gaan. Voor sporters zal ik ook het juiste sportschoenadvies geven (loopschoen, voetbalschoen, basketbalschoen,…).

 

Voorwaarden

Aangezien het gaat over volledig op maat gemaakt zolen, worden de BORGInsole functionele zolen in geen geval teruggenomen of terugbetaald. Ik zal ten allen tijde voor u klaar staan indien er aanpassingen moeten gedaan worden.

Zie herroepingsrecht van een aankoop op: https://economie.fgov.be/nl

 

Het is noodzakelijk om jaarlijks op controle te komen met uw BORGInsole functionele zolen om een optimale correctie te behouden, indien nodig wordt dit onmiddellijk aangepast. Tijdens deze controle wordt er ook een klinisch en biomechanisch onderzoek gedaan.

photobox