default_mobilelogo

Anamnese

Dit is een uitgebreid gesprek waarin al jouw klachten grondig in kaart worden  gebracht  en ook wordt gekeken naar jouw medische voorgeschiedenis.

Schoeninspectie

We bekijken alle schoenen die je hebt meegebracht, zowel alledaagse schoenen, werkschoenen, sportschoenen, binnenhuisschoenen. (slechte) Schoenen kunnen soms een klacht meer in de hand werken. We maken hierbij dan ook een verschil tussen goede en slechte schoenen. Schoenadvies wordt altijd gegeven.

 

Wat is een goede schoen:

  1. Veters (of velcro): makkelijk aanpasbaar aan de zwelling van de voet.
  2. Hakhoogte: max. 4cm
  3. Stevige zool, plooit enkel aan de tenen.
  4. Stevige contrefort.
  5. Uitneembare zool: plaats voor jouw eigen podologische zolen.

Klinisch onderzoek en biomechanica

Klinisch onderzoek en biomechanica (letterlijk vertaald: bestuderen van de beweging van levende wezens)

Bij dit onderzoek testen we alle gewrichten: voet, enkel, knie, heup, rug en beweeglijkheid, kracht en lengte van de spieren.

Ganganalyse

Dit is een wandel- en loopanalyse op de loopband of op de begane grond. Aan de hand van een highspeed camera worden bewegingen nauwkeurig geregistreerd waardoor we achteraf een grondige analyse kunnen maken van begin tot einde.

Therapie

Samen met jou bespreken en bekijken we wat de beste behandeling is voor jouw klacht.

In samenwerking met

Door de samenwerking met BORGinsole, een bedrijf dat instaat voor de meest innovatieve en hoogtechnologische ontwikkeling van podologiche zolen, ben ik altijd zeker van een optimale service en van een zool die vanaf productie tot aflevering voldoet aan jouw wensen en noden. Aan de hand van mijn ontwerp, maken zij een 3D versie van jouw zool via gesofisticeerde software.

Dankzij een uitgebreide voetanalyse en een check-up van je volledige lichaam/bewegingssysteem worden de zolen volledig naar jouw noden en wensen gemaakt. De zool wordt ontworpen vanuit een 3D scan.

De BORGinsole functionele zolen worden in België enkel afgeleverd door erkende Masters of Bachelors in de podologie. Zij zijn de architect van uw bewegingspatroon en zij helpen u om uw lichaam perfect in balans te brengen en te houden.

 

photobox