default_mobilelogo

Mijn naam is Yaswanti Delemarre.

Sinds 2013 afgestudeerd aan de Artevelde Hogeschool Gent als Bachelor in de podologie. Vanaf dat jaar ben ik als zelfstandig podoloog beginnen samenwerken met andere podologen.

In 2014 is de samewerking gestart met het Foot and Ankle Institute te Oudergem. Daar werk ik als vaste instrumentiste/assistente van Dr Devos Bevernage en assisteer ik voet- en enkeloperaties.

Daarnaast heb ik ook mijn privepraktijk te Oordegem sinds september 2018.
Hier worden allerhande voetproblemen onderzocht en behandeld. Dit gaat van algemene voetverzorging tot rugproblemen (meer op de pagina Behandelingen).

Door de nauwe samenwerking met dr Devos kan er kort op de bal gespeeld worden indien er een indicatie is voor een operatie. Zowel voor bijvoorbeeld ingegroeide teennagels als een. hallux valgus

Foot and ankle institute

Naast mijn privepraktijk en assistentie in het operatiekwartier, ben ik vice-voorzitter van de Belgische Vereniging der Podologen (BVP-ABP).

Vanuit de vereniging geef ik gastlessen en bijscholingen. Dit zowel op de Artevelde Hogeschool als op congressen en bijscholingen, georganiseerd door de vereniging of zijn partners.

De BVP vertrolkt niet alleen de belangrijkste problemen waarmee podologen geconfronteerd worden, maar reikt het ook oplossingen aan die de fundamenten van een sterke podologie helpen verstevigen.

Meer over podologie

https://www.fip-ifp.org/

photobox