default_mobilelogo

Mijn naam is Yaswanti Delemarre.

Sinds 2013 afgestudeerd aan de Artevelde Hogeschool Gent als Bachelor in de podologie. Vanaf dat jaar ben ik als zelfstandig podoloog beginnen samenwerken met andere podologen.

In 2014 is de samewerking gestart met het Foot and Ankle Institute te Oudergem. Daar werk ik als vaste instrumentiste/assistente van Dr Devos Bevernage en assisteer ik voet- en enkeloperaties.

Daarnaast heb ik ook mijn privepraktijk te Oordegem sinds september 2018.
Hier worden allerhande voetproblemen onderzocht en behandeld. Dit gaat van algemene voetverzorging tot rugproblemen (meer op de pagina Behandelingen).

Door de nauwe samenwerking met dr Devos kan er kort op de bal gespeeld worden indien er een indicatie is voor een operatie. Zowel voor bijvoorbeeld ingegroeide teennagels als een. hallux valgus

Foot and ankle institute

Naast mijn privépraktijk en assistentie in het operatiekwartier, ben ik president van de Belgische Vereniging der Podologen (BVP-ABP).

Samen met een team van 8 podologen staan wij dagelijks klaar om de belangen te behartigen van ons prachtig beroep podologie.

De BVP vertrolkt niet alleen de belangrijkste problemen waarmee podologen geconfronteerd worden, maar het reikt ook oplossingen aan die de fundamenten van een sterke podologie helpen verstevigen. De vereniging staat daarvoor in contact met tal van overheidsinstanties (kabinet Vandenbroucke en Clarinval), organisaties (UNIZO) en de Artevelde Hogeschool die ervoor zorgen dat de podologiepraktijken kwaliteitsvol worden gerund.

Meer over podologie

https://www.fip-ifp.org/

photobox