default_mobilelogo
 

Ik ben Yaswanti Delemarre, afgestudeerd als podoloog in 2013 aan de Artevelde Hogeschool te Gent.

Geboren en getogen in Gent in 1991.

 

Waarom “podologie” hoor ik je denken? Met de mensen hun voeten spelen ? 

Neen, ik hou van uitdagingen en in de podologiewereld kan ik mijn ei kwijt!

Podologie is zeer gevarieerd en iedere patiënt is voor mij een uitdaging. Dit kan gaan van het plaatsen van een nagelbeugel voor een ingegroeide teennagel tot het maken van podologische zolen bij een patiënt met knieproblemen.

Patiënten die mij reeds enkele jaren kennen, weten dat ik zeer sociaal en heel open ben. Verhalen over mijn privéleven, daar deins ik niet voor terug. Patiënten moeten het gevoel hebben dat ze bij mij terechtkunnen voor hun voetproblemen maar ook voor een aangename babbel tijdens de behandeling.

Ik hou van een nette en cleane praktijk met een kleine twist. 

De praktijk is in mijn privé-woning gevestigd waardoor het voor de patiënt laagdrempelig is om bij mij op consultatie te komen.

Professioneel, huiselijk en ontvankelijk zijn de sleutelwoorden.

 

Niet alleen in mijn privépraktijk kan je mij terugvinden, maar ook in het operatiekwartier.
Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages doorlopen in het operatiekwartier in ziekenhuizen over heel Vlaanderen en Brussel. Toen wist ik het zeker: ik wil instrumentiste worden!
Door mijn doorzettingsvermogen ben ik bij dr Devos Bevernage terechtgekomen; voet- en enkelchirurg in het UZ Gent en het Delta Hospitaal te Oudergem - Foot and Ankle Institute.
Sinds 2014 ben ik zijn vaste instrumentiste en opereren we iedere vrijdag voet- en enkelproblemen. Dit kan gaan van een hallux valgus tot een enkelprothese.
Door onze nauwe samenwerking kan er snel geschakeld worden indien een operatie nodig zou zijn.

Foot and ankle institute

  

Mijn karakter kan ik als volgt omschrijven: 

Flexibel

Leergierig

Doorzettend

Creatief

Enthousiast

Geduldig

Koppig

Kieskeurig

Sportief

 

"Mens sana in corpore sano": een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is op mijn lijf geschreven. Naast mijn job als podoloog, ben ik zeer actief bezig en sportief. Zo zal je me zeker 2-3x/week terugvinden bij een personal trainer of fitness en ga ik bijna dagelijks wandelen met mijn trouwe viervoeters Yumo en Boris. Twee zeer actieve honden die je ongetwijfeld zal horen en zien als jullie de praktijk binnenwandelen (geen nood, ze komen niet tot in de praktijk wink).

 

 

 

 

 

 

 

photobox