Ik ben Yaswanti Delemarre, afgestudeerd als podoloog in 2013 aan de Artevelde Hogeschool te Gent.

Geboren en getogen in Gent in 1991.

In 2018 verhuisde ik van mijn geliefde geboortestad naar het landelijke Oordegem. In dat jaar startte ik dan ook de praktijk op.

Na jarenlange samenwerking met andere podologen in een praktijk te Gent, was het tijd om op mijn vleugels uit te slaan.

Mijn privépraktijk PIEDS SUR TERRE was geboren!

Waarom “podologie” hoor ik je denken? Met de mensen hun voeten spelen ? 

Neen, ik hou van uitdagingen en in de podologiewereld kan ik mijn ei kwijt!

Podologie is zeer gevarieerd en iedere patiënt is voor mij een uitdaging. Dit kan gaan van het plaatsen van een nagelbeugel voor een ingegroeide teennagel tot het maken van podologische zolen bij een patiënt met knieproblemen.

Patiënten die mij reeds enkele jaren kennen, weten dat ik zeer sociaal en heel open ben. Verhalen over mijn privéleven, daar deins ik niet voor terug. Patiënten moeten het gevoel hebben dat ze bij mij terechtkunnen voor hun voetproblemen maar ook voor een aangename babbel tijdens de behandeling.

Ik hou van een nette en cleane praktijk met een kleine twist. 

De praktijk is in mijn privéwoning gevestigd waardoor het voor de patiënt laagdrempelig is om bij mij op consultatie te komen. Professioneel, huiselijk en ontvankelijk zijn de sleutelwoorden.

 

Tijdens mijn stages doorheen de opleiding Bachelor in de podologie, kwam ik in verschillende ziekenhuizen terecht over heel Vlaanderen en Brussel. Hierbij stond ik als student ook regelmatig in het operatiekwartier, en toen wist ik het zeker: ik wil instrumentiste worden.
Dankzij mijn doorzettingsvermogen kwam ik terecht bij dr. Devos Bevernage in maart 2014; voet- en enkelchirurg in het UZ Gent en het Delta Hospitaal te Oudergem -  Foot and ankle institute. Sinds maart 2014 was ik de vaste instrumentiste van dr. Devos Bevernage en mocht ik talloze operaties assisteren, dit gaande van hallux valgus en hamertenen tot enkelprotheses.


MAAR...


Dankzij het massale vertrouwen van patiënten en doorverwijzers waaronder huisartsen, kinésitherapeuten, osteopaten... heb ik de beslissing genomen begin september 2022 om voltijds in de praktijk Pieds Sur Terre te werken. Dankzij mijn jarenlange ervaring in het operatiekwartier en de nauwe samenwerking met dr Devos Bevernage, kan ik tijdens een klinisch onderzoek uitmaken of jouw probleem kan opgelost worden door mezelf/podoloog of een orthopedisch chirurg.

Mijn karakter kan ik als volgt omschrijven: 

Flexibel

Leergierig

Doorzettend

Creatief

Enthousiast

Geduldig

Kieskeurig

Sportief

 

"Mens sana in corpore sano"


Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is op mijn lijf geschreven. Naast mijn job als podoloog, ben ik zeer actief en sportief. Zo zal je me 2x/week terugvinden bij een personal trainer of fitness en ga ik bijna dagelijks wandelen met mijn trouwe viervoeter Boris. Een zeer actieve (en koppige) teckel die je ongetwijfeld zal horen en zien als jullie de praktijk binnenwandelen (geen nood, hij komt niet in de praktijk ).

Sinds 18/10/2023 mag ik mij ook een trotse mama noemen van ons dochtertje Billie-Rose.

Sterk en licht materiaal met een lange levensduur

BORGinsole inlegzolen worden geproduceerd uit Ethyl Vinyl Acetaat. EVA heeft als eigenschap zeer licht in gewicht te zijn, gekoppeld aan een hoge sterkte en duurzaamheid. Het materiaal wordt NIET eerst opgewarmd en ook NIET samengeperst, wat maakt dat de open celstructuur behouden blijft.

Alles over Borginsole.

Belgische Vereniging der Podologen

Association Belge des Podologues

BVP-ABP nu beter bekend als “podologie.be”.
Podologie.be is naast een verwijzing naar de website ook een naam die duidelijk aangeeft waar de beroepsvereniging voor staat. Geen naamsverandering maar een aanvulling op de sterke en bekende naam van de BVP-ABP.

Lees meer

Adres

Pieds Sur Terre
9340 Lede, Hoging 70

+32 479 810 849
info@pieds-sur-terre